RÉDEI 97 BT.

 

Bio száraztészta gyártó

 

Rédei Bio termékek

 

Egészséges, ellenőrzőtt, vegyszermentes, génkezeléstől mentes

Rédei Különleges termékek

Egészséges, ellenőrzőtt, vegyszermentes, génkezeléstől mentes

N

Minőség

Folyamatosan ellenőrizzük a beérkező alapanyagokat és természetesen a késztermékeinket, erre a feladatra minősített, független laboratóriumot kértünk fel.

h

Elismerések

A Bio tönköly tésztacsaláddal elnyertük a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyviselési jogát, folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű magyar termékeket gyártunk és forgalmazunk.

Hatalmas választék

40 féle formájú és fajtájú tésztát gyártunk csak a bio tönköly lisztből, és akkor még ott vannak a bio rozs liszbtől, és a bio durum lisztből készített termékeink.

Rugalmasság

Közepes méretű tésztagyárunk előnyei, a vevőkkel való közvetlen kapcsolattartásban és az igények rugalmas kielégítésében mutatkozik meg.

Cégünk 2007-ben a bio tönköly tésztacsaláddal megpályázta és sikeresen elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyviselési jogát. Ezzel a védjeggyel is szeretnénk bizonyítani partnereink és fogyasztóink felé, hogy folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű magyar termékeket gyártunk és forgalmazunk. Tevékenységünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi.  Külföldi partnereink mellett, hazai vevőink között multicégek, nagykereskedések, konyhák és kisvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

 

Tekintse meg termékeinket!

BioKülönleges

%

Külföldi eladásaink

%

Hazai eladásaink

Külföldi partnereink mellett, hazai vevőink között multicégek, nagykereskedések, konyhák és kisvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.